BusinessFoundry

We zijn een team van enthousiaste maar vooral optimistische ondernemers met jarenlange ervaring. Steeds op zoek naar de beste oplossing die we in klare taal brengen.

Onze visie

 

Wij streven naar een zorgeloze opstart van een onderneming door begeleiding op maat aan te bieden tijdens de voorbereiding én de juridische afhandeling van de oprichting.

Zo kunnen ondernemers sterk starten met enkel de focus op hun eigen business.

Om de risico’s van het ondernemen zoveel mogelijk te beperken is een goede voorbereiding en opstart van essentieel belang voor het succes van een onderneming.

Hoewel de voorbereiding een grote drempel kan zijn geloven we dat iedereen een onderneming kan opstarten mits juiste begeleiding, juiste toolset en vooral heel veel goesting!

Onze missie

 

De missie van BusinessFoundry is om startende en gevestigde ondernemers te helpen slagen, zodat ze werkgelegenheid kunnen creëren, economieën kunnen laten groeien, klanten betere producten en diensten kunnen bieden, grote persoonlijke voldoening en rijkdom kunnen realiseren en programma’s kunnen financieren die de wereld een betere plek maken.

Wij geloven dat elke kandidaat-ondernemer een kans verdient om zijn of haar idee te doen groeien in een sterk business- en/of financieel plan.

Wij streven naar een bedrijf dat niet alleen gunstig is voor onze partners, medewerkers en andere belanghebbenden, maar ook bijdraagt aan een betere toekomst.

Ondernemen doe je niet alleen

foto Wali Sediqi

Wali - Founder

Wali werkt al jaren als startersadviseur bij Starterslabo waar hij starters begeleid bij het realiseren van hun ondernemingsdroom.  

De uitgesproken sportmentaliteit en zijn Aziatische mindset stelt hem in staat tot het maken van briljante ideeën van wie hij vandaag is geworden als ondernemer.

Wil je meer weten hoe we je kunnen helpen?

Wij staan klaar voor je. Dankzij onze jarenlange expertise kunnen we je helpen met het juiste advies.

6 + 5 =